Cum de a crea invitatii de nunta unice

0
409

Cum de a crea invitatii de nunta uniceAti facut deja o lista de oaspeți si ganditi — va cum sa le invitați la nunta. Cele mai originale invitații de nunta pe care le veți gasi pe site
https://nunta-lux.ro/. nu este nimic interesant in scrisori sau mesaje simple, deci este mai bine sa faceți invitații speciale de nunta care sa reflecte stilul celebrarii dvs., care va fi placut sa obțineți, sa țineți mainile si sa luați in considerare. Sarcina pare dificila? Deloc! Aici este o instrucțiune cu care va puteti gandi rapid si de a crea invitatii.

Pasul 1. Alegeți un design.

Invitațiile sunt prima impresie pe care oaspeții o vor primi impreună cu știrile despre nunta dvs., astfel incat designul lor ar trebui sa fie memorabil. Ganditi-va la combinațiile de culori (acestea ar putea fi nuanțele pe care le-ati ales pentru decor) si cat de multe informatii doriți sa le puneți pe invitații. Iti place mai mult minimalismul sau abundenta de detalii?

Pasul 2. Stabiliti un buget.

Merita sa faceti acest lucru de la inceput, altfel puteti sa va petreceti timpul venind cu invitatii de vis si apoi sa va dati seama ca nu sunt prea economice. Numarati cate carti postale aveti nevoie: daca invitati un cuplu sau o familie intreaga, faceți o invitatie tuturor, oaspeții singuri au nevoie de invitatii separate.

Pasul 3. Stabiliti momentele principale.

Primul este formularul de invitatie. Exista multe stiluri diferite si tipuri de invitatii. Daca nu exista prea multe informatii in interior, este suficienta o carte obișnuita sau o invitatie in forma de carte postala. Daca doriti sa puneți in interiorul filelor suplimentare, broșuri, harti de teren, suveniruri mici sau crti de vizita, veti avea nevoie de o invitatie cu un buzunar special. Ei bine, daca doriti sa faceti invitatii pe foi de metal, tesaturi, acrilice, pietre, scoici sau spite de lemn, aceasta este o poveste diferita.

Al doilea este paleta de culori. Pentru fundal, utilizati o culoare neutra si adaugati accente luminoase cu inscriptii, modele si elemente de decor. In cazul in care textul din invitatie va fi un pic, pentru fundal, puteti alege o imagine care creeaza starea de spirit dorita: peisaj, contururi de arc de flori sau castel, model de monograma, imagine de panza, si asa mai departe.

Pasul 4. Adauga decor.

In functie de preferintele dvs. si de stilul de sarbatoare, puteti decora invitatiile cu imprimare foliata, panglici, dantela, hartie texturata. Regula principala — Decor nu ar trebui sa fie mult.

Pasul 5. Compuneți textul.

Textul invitatiilor trebuie sa contina toate informatiile de care au nevoie oaspetii: unde si cand va avea loc ceremonia, la ce ora ii veți intalni, daca codul vestimentar este prevazut la nunta. De asemenea, puteti include informatii despre transport, care vor avea nevoie pentru a ajunge la locul de sarbatoare, schema de calatorie, lista de dorinte, cu o lista de cadouri si/sau magazine, in cazul in care ati lasat dorintele lor. Si asigurati-va ca adaugati contacte: a ta si a celui care poate fi pus intrebari de clarificare (de exemplu, un manager de nunta sau coordonator).
Textul trebuie sa fie contrastant si sa fie bine citit, in plus, este mai bine sa nu folositi mai mult de doua fonturi diferite si sa nu va implicati in caractere cursive si indraznete. Si ganditi-va dacă numele oaspeților vor fi tipărite sau le veți scrie de mână. In primul caz, acesta este un articol separat de cheltuieli.

Pasul 6. Gandiți-vă cum vor tine filele.

Daca in interiorul invitatiei vor fi atasate foi individuale, ele pot fi nu numai puse in buzunare, ci si lipite usor deasupra sau in mijloc, astfel incat acestea sa se raspandeasca atunci cand o persoana deschide invitatia.

Pasul 7. Selectați plicurile.

Pentru a nu complica viata prin dezvoltarea si tiparirea unui lot separat de plicuri, alegeti dimensiunile standard ale invitatiilor (astfel incat acestea sa se potriveasca in plicurile standard). Si pentru ca plicul este primul lucru pe care oaspetii il vor vedea prin primirea invitatiei dvs., opriți — va alegerea pe cele neobisnuite: colorate, sidefate-si furnizati plicurile cu monograma sau simbolismul.

Pasul 8. Incepeti sa creati!

Indiferent daca decideti sa faceti invitatii pe cont propriu sau sa puneti aceasta sarcina designerilor, puneti mai mult timp pentru a va realiza planurile. La urma urmei, ceva ar putea merge prost asa cum ati planificat si va trebui sa va refaceti. Singura optiune este atunci cand puteti gestiona intr — o singura seara-daca ati cumparat un set gata de invitatii, care trebuie doar sa semneze.

Pasul 9. Trimiteti la imprimare la tipografie.

Gasiti o tipografie decenta care este bine echipata, cautati mostre de hartie si imprimare si trimiteti invitatiile dvs.! Daca ati comandat un design de la un profesionist, probabil va va spune ce tipografie sa contactati. Si unii designeri lucreaza intr-un pachet de tipografie, iar ei pot comanda crearea de invitatii la cheie.

Pasul 10. Planul B.

Dacă ati inceput sa proiectai invitatii si ati dat seama ca nu puteti face acest lucru, dar nu doriți sa contactati designerul, exista intotdeauna o cale de ieșire. De exemplu, puteti crea carduri utilizand un serviciu online cu șabloane sau puteti cumpara un pachet de invitații gata facute si le puteti lipi in foi imprimate cu informatii. La urma urmei, principalul lucru este că invitatiile nu va iau toata puterea si nu va lipsiți de entuziasm, pentru ca exista un drum lung de pregatire pentru ziua principala!